Amplasat chiar în cadrul celebrului magazin Muzica de pe Calea Victoriei (București), showroom-ul este un adevarat rai al audiofililor, oferind, pe langa intreaga gama de produse importate, o imagine corecta si completa asupra marcilor si stilului de viata Harman.

Ganditi si proiectati cu mare grija la design, avand ca scop crearea unui spatiu modern, dar primitor, cei 100 de m ai showroom-ului ofera toata gama de produse pentru uz casnic si personal Harman: Casti, sisteme multimedia pentru calculator, boxe portabile multimedia, sisteme home cinema complete, soundbar-uri, cabluri si altele. Toate produsele sunt expuse astfel incat clientii le pot vedea, studia si testa, lucru care este incurajat si de personalul showroom-ului.

Magazinul este împărțit în două zone, una în care se află produsele portabile și pentru casă și o zona de demo, în care sunt montate 3 sisteme complete pentru casă, incluzand un sistem 7.1 si doua sisteme stereo, cu boxe, receivere, subwoofere, ecran de proiecție de la Stewart  Filmscreen și proiector JVC Full HD. Astfel,  scopul final al spatiului showroomul este acela de a oferi clientului ocazia sa vada si sa testeze produsele Harman intr-un spatiul profesionist, care sa se aproprie cat mai mult de conditiile optime de auditie.

Te asteptam in Magazinul Muzica, Calea Victoriei, nr 41A (București)

de Luni pana Vineri, intre orele 17:00 – 19:00 si Sambata intre orele 10:00-17:00

Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.