Harman @ IFA Berlin 2017

Astăzi am ajuns în Berlin pentru a participa la IFA, unul din cele mai mari târguri de gadget-uri și electronice din lume. Evenimentul găzduiește companii mari care vin să-și prezinte / lansaze cele mai noi produse din portofoliu: de la telefoane, laptopuri și boxe audio până la frigidere și mașini de spălat.

În vizită la standul Harman, sunetul atinge o nouă performanță ce ține pasul cu trendurile în tech! Odată cu creșterea interesului pentru VR, JBL a dezvoltat o boxa sorround JBL Soundgear care se fixează în jurul gâtului și oferă o experiență mult mai activă în timp ce zburăm peste cer sau ne luptăm cu dragonii în realitatea virtuală. Această boxă are până la 6 ore autonomie și are conexiune prin Bluetooth. Produsul va putea fi disponibil pentru cumpărare în octombrie 2017.

 

Fiind deja consacrat pentru boxele waterproof, JBL face un mare pas înainte și lansează JBL Boombox. Acest dispozitiv are o autonomie de până la 24 de ore, fără a mai fi nevoie să fie reîncărcat, iar acest lucru se datorează bateriei de 20.000 mAh. În plus, oferă posibilitatea de a încărca smartphone-ul sau tableta, mulțumită porturilor USB din interiorul boxei. Aceasta este și ce mai grea boxă portabilă, având aproape 5 kg.

JBL Boombox are 4 traductori și 2 radiatoare pentru bass care oferă un sunet cu bass puternic. Acest dispozitiv va fi disponibil pe piață până la finalul anului 2017.

 

Pentru mai multe detalii privind prezența Harman la IFA Berlin, vă invităm să ne urmăriți pe Instagram unde vom posta ultimele noutăți de la eveniment.

Link: https://www.instagram.com/harman_audio/

Cum să vă poziționați perfect difuzoarele

Un simplu ghid de plasare a boxelor pentru un rezultat acustic cât mai bun

Unii dintre voi și-ar cumpăra difuzoare atât bune din punct de vedere calitativ încât să fie dăruite, mai departe, și nepoților. Alții se mulțumesc cu un sistem simplu stereo pentru redarea muzicii. Indiferent de produs, există o metodă clară de îmbunătățire a sunetului oricăror boxe și aceasta este reprezentată de plasarea lor în încăpere.

Acest ghid este destinat oricărui fan de muzică care dorește ca fiecare melodie să sune la fel de bine ca și unui artist muzical în propriul studio.

Următoarele puncte presupun că stați în fața difuzoarelor de la birou și aveți suficient spațiu să mutați boxele. Dacă nu, veți afla, în continuare, câteva lucruri interesante.

1. Lungimea camerei

Dacă camera dvs. este dreptunghiulară, difuzoarele se vor confrunta în mod ideal cu lungimea încăperii, așadar plasați biroul pe peretele cel mai scurt.

 

2. Gândește-te în treimi

Imaginați-vă că ați împărțit lungimea camerei în trei părți. Difuzoarele dvs. vor sta în prima treime a camerei și mai mult de 1 m distanță față de pereții laterali. Am spus că ai nevoie de spațiu…

Speaker angles

 

3. Unghiurile difuzoarelor

Muzica este, în general, pornită în stereo, ceea ce înseamnă că sunetul este răspândit între difuzoarele stânga și dreapta. Poziționarea difuzoarelor la un unghi de 60 de grade vă oferă cea mai bună imagine stereo a acestor sunete. Îndepărtați vechiul protractor si pozitionați difuzoarele la 60 de grade. Acesta vă poate ajuta să plasați un marcator mic în poziția dvs. de ascultare și să-l lucrați de acolo.

Spațiul boxei de pe perete

 

4. Spațiul dinspre perete

Dacă într-adevăr aveți o cameră de lucru imensă , trageți boxele departe de perete. Există o zonă între 1m și 2,2m care, în mod ideal ar trebui evitat. Dacă aveți o cameră mai mică, încercați să lăsați cât mai mult spațiu între perete și difuzor – până la 1 m – nu le așezați prea aproape de perete, fiindcă bass-ul nu va juca bine.

 

5. Subwoofere

Aveți un subwoofer? Puneți-l la cel puțin 30 cm dintr-un colț; Nu îl plasați în centrul mort al unui perete.

Înălțimea difuzorului

 

6. Înălțimea difuzorului

Dacă aveți suporturi pentru difuzoare, reglați înălțimea, astfel încât difuzorul să fie la nivelul capului și să depășească 1,2 m. Observați conul mai mic al difuzorului, numit tweeter – acesta este locul unde părțile strălucitoare ale muzicii ies. Cele mai mari sunete provin din tweeter într-o linie cu adevărat dreaptă, așa că indicați acest lucru la urechi dacă doriți ca muzica dvs. ”să strălucească”.

 

7. Difuzoare desktop

Dacă difuzoarele se află pe un birou, lăsați-le pe niște spumă. Acest lucru va opri biroul să devenă un difuzor imens de bass și să vibreze non-stop, cât merge muzica.

Sunetul difuzorului sunetului surround

 

8. Sunet surround

Dacă aveți difuzoare de sunet surround, poziționați canalul central exact în fața dvs. și așezați difuzoarele laterale la un unghi de 110 de grade pe laterale, urmând aceleași reguli ca cele descrise mai sus. Fiecare difuzor trebuie să fie la aceeași distanță față de poziția dvs. de ascultare, formând un cerc, așa cum se arată în diagrama (dreapta). Dacă faceți acest lucru corect, acele elicoptere aeriene din filme vor suna în cele din urmă ca și cum ar zbura în linie dreaptă spre dumneavoastră.

Concluzie

Nu este întotdeauna ușor să implementați fiecare pas, însă regulile de bază – cum ar fi păstrarea difuzoarelor în afara colțurilor – vor contribui mult la îmbunătățirea sunetului și a muzicii. Mult succes!

 

Dacă ești interesat să-ți îmbunătățești calitatea muzicii din sufragerie, te așteptăm în fiecare săptămână, Luni pana Vineri, intre orele 17:00 – 19:00 si Sambata intre orele 10:00-17:00, la Magazinul Muzica de pe Calea Victoriei, pentru a testa diferite sisteme audio.

Sisteme audio: http://harman-audio.ro/categorie/boxe/

Sisteme audio PCi: http://harman-audio.ro/categorie/boxe-stereo-pc/

JBL Flip 4 – review

În perioada anilor 80 și 90, muzica devine portabilă prin casetofoane foarte mari care funcționau pe baterii tip D. Acestea erau  lungi , grele, aveau un sunet destul de bun, iar în fiecare an, mărimea și calitatea a devenit mai bună. În acest an, JBL a lansat cea mai nouă versiune a modelului Flip, JBL Flip 4, care vine la pachet cu o serie de specificații utile. Boxa este acum 100% waterproof, iar calitatea sunetului a fost îmbunătățită.

 

Caracteristici și specificații

Asemeni predecesorului său, Flip 4 este o boxă portabilă bluetooth care oferă un sunet mai bun, bass real, baterie mai bună și abilitatea de a funcționa în majoritatea condițiilor de outdoor. De la piscină până la drumeții, chiar și până la atașat de bicicletă, JBL Flip 4 este potrivită pentru activități care te țin constant în spiritul aventurilor. 

 

Ca îmbunătățire, Flip 4 este mai „gălăgioasă” ca niciodată, având un sunet mai robust și are un bass excelent mulțumită radiatoarelor pasive externe așa cum se poate observa și în gif-ul de mai sus. Față de urmașul său, există îmbunătățiri relativ distincte privind claritatea sunetului, în special atunci când volumul este ridicat. De asemenea, boxa este și waterproof (IPX7) față urmașul său rezistent la apă. Funcția aceasta are mai mult scopul de a evita evenimente neplăcute și de a experiența muzicală cât mai lipsită de griji.

O altă îmbunătățire adusă de JBL este înlocuirea butonului de speaker cu cel de asistent (Siri sau Google Now), precum și abilitatea de a conecta 2 dispozitive în același timp (smartphone, tabletă)

O altă funcție este cea de JBL Connect+ care permite conectarea a peste 100 de boxe portabile în același timp, având sunetul sincronizat. În cadrul lansării oficiale a modelului Flip 4, au fost conectate peste 1000 de modele, reușind astfel să depășească recordul mondial de dispozitive audio wireless conectate în același timp.

Per total, Flip 4 over sunet excelent, bass îmbunătățit și este numai bun pentru activitățile outdoor de vară.

 

Specificații

 • Baterie: până la 12 ore
 • Waterproof: IPX7 rating
 • Voce: buton asistență (compatibil cu Siri și Google Now)
 • Outdoor: rezistent pentru utilizare externă
 • Portabil, ușor și mic

 

Mai multe detalii privind produsul pot fi citite aici.

Pick-upurile Perpetuum Ebner – perfecte în performanță

Compania germană We Audio Systems a început să reproducă legendarele pick-up-uri Perpetuum Ebner (PE), iar primul model lansat este PE 4040, un succesor al emblematicului PE 2020. Acest pick-up este un produs high-end realizat cu mare atenție, rezultatul fiind un mix sofisticat dintre inginerie și design ergonomic: lemn de înaltă calitate,  o bază de culoare piano black și un motor puternic realizat de ebmpapst, producător de top pentru motoare electrice.

Noile pick-up-uri nu impresionează doar prin aspectul fizic, ci și prin calitatea sunetului pe care îl redau. Fiecare componentă este gândită astfel pentru a elimina microvibrațiile ce pot denatura calitatea sunetului. Sistemul integrat de plutire al platanului (Integrated Floating Board) este realizat dintr-un magnet și un șasiu ce au scopul de a absorbi și elimina microvibrațiile parazite. Brațul are o formă tubulară ce are în capăt un ac din diamant care atinge fin vinilul și redă muzica, fără întreruperi.

Toate pickupurile sunt sprijinite pe 4 picioare cu rol de amortizare, asigurând eliminarea viibrațiiolor și, prin urmare, formează un sunet clar.

Greutatea pick-up-ului este un alt aspect important pentru redarea muzici, PE4040 având 15kg, iar modelele mai puțin costisitoare, PE2525, respectiv PE1010, având fiecare câte 12kg.

 

 

JBL a vândut peste 10 milioane de JBL Flip

Acum, cu a patra generație disponibiă, JBL Flip își îmbunătățește tehnologia și designul de la an la an, din generație în generație. Harman a vândut mai mult de 33 de milioane de boxe portabile în lume încă de la lansarea acestei categorii, în anul 2012,  Flip reprezentând o treime din aceste vânzări.

 

Iată câteva date amuzante despre Flip:  ​

 • Dacă pui 10 millioane de JBL Flip una deasupra celeilalte, vor fi de 73 de ori mai înalte decât Muntele Everest;
 • 10 millioane de Flip-uri ar oferi peste 80 millioane de ore de muzică. Asta înseamnă c-am asculta cel mai popular album al tuturor timpurilor, Thrilles al lui Michale Jackson, de cel puțin 117 millioane de ori;
 • În total,  greutatea medie a 10 milioane de Flip-uri este de 2 ori mai grele decât o balenă albastră, cea mai mare specie cunoscută;
 • 20 millioane de dispozitive (tabletă, smartphone sau laptop) pot fi conectate simultan la 10 milioane de Flip-uri

JBL nu se oprește aici! Surprizele s-au ținut în lanț, întrucât săptămâna trecută JBL a depăști recordul pentru „Cele mai multe boxe bluetooth conectate vreodată la un dispozitiv” , reușind să pună cap la cap 1000 de JBL Flip 4 la o singură sursă. Filmulețul poate fi vizionat aici. #jblworldrecord

Detalii despre noul JBL Flip 4 pot fi vizionate aici.

AKG aduce sunet de calitate produselor Samsung Galaxy S8


 

Una din primele colaborări dintre Harman și Samsung este reprezentată de integrarea audio AKG, câștigător al premiului audio Grammy®,
pentru produsele Samsung Galaxy. Primul pas al acestui a fost realizat în februarie 2017, unde AKG a produs un sistem de speaker-e quad stereo pentru Samsung Galaxy Tab S3 pentru a produce un sunet puternic și captivant.

 

Acum, Samsung și AKG își extind colaborarea, aducând experiența audio la un nou nivel către produsele Samsung Galaxy S8 și S8+ prin căști AKG de înaltă calitate care garantează o experiență audio elevată care acompaniază smartphone-ul oriunde.

Recent lansat, Galaxy S8 promite o serie de noi funcții, precum asistentul AI, Bixby. Pentru acustică, S8 produce un adevărat pionierat în calitate având suport DSD64, DED128 și DAC, asigurând ascultătorii de un sunet de excepție.

Incluse în cutia Galaxy S8 și S8+, căștile special adaptate de la AKG vor oferi o gamă dinamică superbă și acuratețe excepțională, astfel ca utilizatorii smartphone-ului să interacționeze cu muzica, filmele și jocurile cu un sunet și ecran care iți face plăcere să experimentezi. În plus, design-ul căștilor este compus dintr-un material care se potrivește foarte bine în urechi, astfel ca utilizatorul să se bucure de o experiență audio confortabilă și dinamică.

Tehnologie inovativă, sunet și design de calitate – sunetul pentru smartphone-uri este gata să atingă un nou nivel cu AKG și Samsung.

JBL® lansează noua generație de căști Seria E cu tehnologie wireless

Cea mai nouă gamă de căști, cu sau fără fir, vin cu un nou design estetic de țesătură, oferind confort și versatilitate pe tot parcursul zilei.

Modelele seriei E de la JBL: E25BT, E45BT și E55BT, se conectează la dispozitive smart prin tehnologie Bluetooth®, permițând utilizatorului o experiență hands-free în timpul zilei, indiferent de activitate. Fiecare model permite utilizatorului să schimbe dispozitivul, oferind o experiență de ascultare fără întreruperi. Utilizatori mai pot schimba fără eforturi de la muzica de pe un dispozitiv portabil la apelul de pe smartphone, garantând nicio scăpare a vreunui sunet sau apel telefonic

Designul Seriei E  JBL®  combină atât confortul și cât și stilul, creând un statement vizual la fel de izbitor precum și sună. Căștile dispun de un material textil care ajută cablurile să nu se mai încurce atât de ușor, iar stilul ergonomic al design-ului face ca acest produs să se potrivească oricărui ascultător.

Modele E45BT și E55BT au în plus butoane pentru a controla mai ușor muzica, acestea fiind plasate pe cască pentru a nu depinde deloc de cablu.

Seria E JBL® dispun de un bass excelent și oferă ascultătorilor o experiență de înaltă calitate marca JBL.  Totodată, căștile din Seria E JBL® dispun de un microfon incorporat  pentru a putea face sau primi apeluri printr-o singură apăsare de buton.

“Când ne-am propus să realizăm noua generație de căști Seria E JBL® am vrut ca designul căștilor să rezoneze energia și spontaneitatea iubitorilor noștri de muzică aflați contant în mișcare”, a declarat Michael Mauser, Președinte, Lifestyle Audio Division la HARMAN. “Noua gamă de căști Seria E JBL® propune 5 stiluri de viață,  fiecare având un nou design cu materiale menite să se potrivească oricui.”

Detalii pentru fiecare model din Seria E JBL® le puteți găsi aici: http://harman-audio.ro/categorie/jbl-seria-e/

Îmbunătățiri aduse Harman/Kardon Aura Studio și Onyx Studio

Ca întotdeauna, lucrăm în mod continuu pentru a scoate un „wow” de la clienții noștri la capitolul produse audio, lucru care ne-a condus la noi actualizări interesante pentru cele mai recente boxe Studio.

Atât Aura Studio 2 si Onyx Studio 4 continuă pentru a prezenta designul iconic Harman Kardon. Aceste boxe audio vizuale uimitoare sunt moderne, fiind un „must have” atunci când vine vorba de designul premium și de sunet.

Caracteristici noi:

Aura Studio 2 ar avea inclusă o fi lumină ambientală pe tot inelul central, fiind dinamic, atunci când se redă muzica și o carcasă mai adâncă colorate, făcându-l mult mai atractiv din punct de vederevizual. În plus, acum echipat cu tehnologie Harman Kardon sunet dual, ascultătorii pot conecta wireless două difuzoare pentru a reda simultan un sunet mai mare.

Onyx Studio 4 are propriile sale caracteristici noi interesante, cum ar fi îmbunătățiri ale bateriei pentru a menține redarea muzicii de până la 8 ore, și capacitatea de a fi luată în călătorii, o caracteristică unică pentru un produs cu un sunet atât de puternic, clar și un design sofisticat. Tehnologia Harman Kardon Connect+ asociată produsului Studio Onyx 4 permite ascultătorilor să conecteze mai multe difuzoare pentru a maximiza sunetul.

Sursa: http://news.harman.com/blog/latest-updates-coming-soon-to-the-harman-kardon-studio-line

Samsung achizitioneaza Harman Kardon

Samsung Electronics si Harman International Industries, au anuntat astazi ca vor intra intr-un agreement definitv sub care Samsung va achizitiona HARMAN. Dupa incheiere, tranzactia va oferi imediat firmei Samsung o prezenta semnificativa in industria tehnologiilor conexe, in mod special electronicele automotive, care a fost si este o prioritate strategica pentru Samsung. HARMAN este liderul acestei piete cu mai mult de 30 de milioane de automobile echipate cu tehnologii smart si solutii audio.

Experienta HARMAN in proiectarea si integrarea tehnologiilor sofisticate dar si, de asemenea, relatiile pe termen lung cu cei mai mari producatori de masini va crea oportunitati de crestere semnificative pentru businessul combinat. Aditional, combinand brandurile HARMAN si capabilitatile audio cu expertiza Samsung in electronice de consum, acestia vor livra beneficii sporite utilizatorilor si vor eleva experienta acestora.

Beneficii ale clientilor si oportunitati de crestere semnificative:

 • Automobile: Prin combinarea conducerii HARMAN în noile tehnologii de mașini conectate, inclusiv pozițiile sale de vârf în știri și informații, securitate cibernetică, actualizări și telematica over-the-air, cu experienta semnificativa Samsung si experienta in tehnologiile de conectivitate, inclusiv 5G, UX / UI, tehnologia de afișare și soluțiile de securitate vor spori afacerile de servicii auto și conexe.
 • Audio: Printre brandurile HARMAN producatoare de sisteme audio de top se numara: JBL®, Harman Kardon®, Mark Levinson®, AKG®, Lexicon®, Infinity®, and Revel®. Compania licentiaza, de asemenea, Bowers & Wilkins® si Bang & Olufsen® pentru automobile.
 • Profesional: Combinația va extinde, de asemenea, platforma business-to-business, prin capacitatea sa de a livra integrate, pe scară largă de soluții profesionale vizuale la stadioane alte centre de performanță audio și, facilități de concert.

„Pentru mai mult de 70 de ani, HARMAN a menținut un angajament pasionat și neobosit de a oferi cele mai bune tehnologii și soluții pentru clienții și consumatorii noștri. Am câștigat o reputație pentru a fi îndrăzneți – realizarea de investiții inteligente, strategice și de a lua măsuri decisive pentru a câștiga pe piață. Cu o cultură construită pe inovație, colaborare și viteză, ne conduc în mod constant schimbări si transformari pentru a ridica experiențe pentru oameni din intreaga lume.
Astăzi, încă o dată revoluționează industria noastră. Acum cateva momente, am anunțat că HARMAN va fi achiziționată de Samsung Electronics, una dintre cele mai inovatoare companii din lume. Această tranzacție va combina expertiza Samsung în domeniul mobilității conectate, semiconductori, experiența utilizatorului și display-uri de neegalat  cu tehnologiile HARMAN in domeniile: conectate auto, telematica, OTA, securitatea cibernetică, audio, sisteme de management de sunet și expertiză servicii software pentru a crea ceea ce noi credem ca va fi cea mai cuprinzătoare si conectata companie de tehnologii din lume. hceo
Companiile noastre împărtășesc o cultură de viteză, inovație și tehnologie. Atât Samsung cat și HARMAN cred că această tranzacție este o potrivire strategică incredibil care va maximiza punctele forte complementare pe care le aducem fiecare, inclusiv talent, experiență, rețele și tehnologii. capabilitățile de neegalat Samsung R & D și canalele de distribuție, permițându-ne să accelereze inovarea în toate cele patru întreprinderi ale noastre și conduce mai rapid, o creștere mai mare în industria auto, de consum, întreprinderi și divertisment. Sunt, de asemenea, încântat de enorme oportunități de creștere profesională, care se vor deschide deoarece HARMAN devine parte a unei companii mai mari, mai diversificată.
Bazându-se pe acest aspect, Samsung are o apreciere foarte puternică pentru angajați, cunoștințele, capacitățile, mărcile și planurile de a reține forța noastră de muncă, sediul, facilitățile și toate mărcile noastre emblematice HARMAN. Există foarte puține suprapuneri între cele două companii și astfel încât Samsung va căuta să ne menținem ritmul nostru ascendent și să continuam să executam prioritățile noastre strategice. Pentru a asigura o continua impulsioneare a talentul si activele HARMAN, după încheierea tranzacției, voi conduce HARMAN ca o nouă filială de sine stătătoare Samsung, împreună cu echipa de conducere HARMAN, și vom continua să ne bazam în Stamford.
Ca și în orice tranzacție de această dimensiune, există o serie de măsuri care trebuie luate înainte ca acasta combinație sa fie finalizată. Sub rezerva unor condiții obișnuite de închidere, ne așteptăm ca tranzacția să se închidă la mijlocul anului 2017, și până atunci, HARMAN și Samsung vor rămâne companii separate. Pe scurt, sunt afaceri ca de obicei, și este important ca noi toți rămânem concentrați pe atingerea unei afaceri la îndemână.
Ca de obicei,  comunicațiile vor fi o prioritate de vârf pe tot parcursul procesului și continuând prin integrarea acestora. 
În numele Consiliului Director HARMAN si  al echipei de conducere senior , vă mulțumesc pentru munca grea care a făcut această tranzacție interesanta posibila. Astăzi, vom face un imens pas inainte in crearea unui centru de putere la nivel mondial de tehnologii conexe, care ne va permite să continuam să depășim așteptările mari pe care le-am stabilit pentru noi și pentru clienții noștri din întreaga lume. Am mers pe trasee negandite de-a lungul istoriei noastre – si noi o facem din nou! ” 

DINESH PALIWAL 
Presedinte & CEO

 

Perpetuum Ebner: O scurta introducere

O scurta istorie

Se spune ca legendele nu mor niciodata, dar cel putin in ceea ce priveste sectorul analog, proverbul nu a fost valabil. Una dintre cele mai vestite marci de pick-up-uri din Germania, Perpetuum Ebner, abreviata PE, a fost fondata in 1911, cu un succes rasunator in anii ’60, dar, la inceputul anilor ’70 deja iese din scena.
Motivul pentru care marca devine de negasit in magazinele hi-fi este unul prietenos-ostil, o adevarata batalie intre frati: in acelasi mic oras de origine a PE, St. Georgen, marca Dual GmbH isi pune, de asemenea, bazele. Ambele firme au nascut din aceeasi dezvoltator de inginerie de precizie, punand baza unei competitii fratesti. Incepand cu anii 1920, intre cele doua a existat o cursa stransa, in special in ceea ce priveste phonografele. In 1973, cand piata era castigata de din ce in ce mai multi competitor japonezi, cele doua s-au unit iar, dar Dual domina, in mod clar coalitia. Design-ul si know-how-ul productiei PE au fost adoptate in destul de multe modele Dual de succes ale anilor 1970, acest lucru fiind, din pacate, invizibil clientului final, astfel incat PE dispare, treptat, de pe piata.
Ar fi fost, fara dubii, data uitarii, daca nu ar fi existat comunitatea de colectionari si fani care a restaurant modele de top PE, cum ar fi modelul 2020, complet automat. Gratie site-urilor precum Ebay, forumurilor si altora de acest gen, cel putin piese de schimb din perioada de glorie a firmei sunt inca disponibile. Dar lipsa firmei de pe piata, era, cu adevarat, plansa de catre comunitatea de impatimiti ale pick-up-urilor clasice de calitate.

Legenda se intoarce

Astfel, Wolfgang Epting, fan al analogului, impreuna cu St. Georgener, si cu sustinerea unor fani veterani ai PE, au avut idea de a relansa marca, reintorcandu-se in orasul de origine din Germania, si urmand cu sfintenie directia si eleganta initiala a marcii.
Primul model lansat, PE 4040, un predecesor al legendarului PE 2020, este un exemplul real al ideei conform careia functia trebuie sa dicteze forma. Rezultatul, o adevarata bijuterie audiofila, este o combinatie perfecta dintre inginerie sofisticata si ergonomie perfecta: lemn de cea mai buna calitate, finisat piano black, combinat cu un motor performant manufacturat de ebm-papst, lideri la nivel modial in productia de motoare electrice. Sistemul inovativ IFB ( Itegrated Floating Board), special gandit pentru a absorbi efectul de rezonanta, precum si platanele de prima clasa produse in Germania, sunt caracteristici de top ale acestui model. Cand vine vorba de calitatea de redare a muzicii, 4040 este, cu siguranta, cel mai bun model produs sub marca PE pana acum.
In plus, novicii in domeniu, precum si mandrii posesori ale unor colectii impresionante de vyniluri vor aprecia un alt model la fel de sofisticat care respecta aceleasi criterii de calitate, dar ceva mai abordabil din punct de vedere financiar: noul PE 1010. Acest pickup va incorpora, de asemenea, sistemul IFP, cu siguranta o noutate in aceasta categorie de pret.
In ceea ce priveste calitatea, Perpetuum Ebner are, cu siguranta, potentialul pentru o categorie de produse premium. Astfel, impatimitii erei vynil pot visa cu incredere la revenirea erei LP. Este, cu adevarat, un vis devenit realitate.
Toate modelele marcii sunt din vara 2016, disponibile in exclusivitate prin www.harman-audio.ro

Cart Item Removed. Undo
 • No products in the cart.